Нито нахална муха, нито кръстосано интервю успяха да спрат лъжите на Захариев за "Горубсо-Мадан

 Ако наистина носовете растяха докато хората лъжат, тази сутрин босът Валентин Захариев нямаше да може да излезе от студиото на бТВ, където участва в сутрешния блок на телевизията.

Сякаш за да докаже приказката, че който лъже го сърби носа, една огромна муха непрекъснато налиташе по главата на Валентин Захариев. Ситуацията беше траги-комична, защото това се случи в най-разгорещеата част на кръстосаното интервю, в което водещите се опитаха да извлекат поне едно истинско признание от бизнесмена,

 който фалрира Кремиковци, а сега докара до просешка тояга миньорите в Мадан.

Досадното насекомо обаче стана агресивно, когато милионерът започна най-налгло да лъже как протестиращите миньори в родопския град вземали по 2 хил.-3 хил.лв., та дори и 4 хил.лв. заплати.

Мухата не се поддаде на опитите на водещите да я изгонят и прелиташе ведро ту на ревера на скъпарския му костюма, ту по лицето на Захариев.

Секудни преди края, опитите на водещия Виктор Николаев да я ликвидира се увенчаха с успех. Така "войната" с мухата завърши с фразата на Захариев, че всичко в Мадан щяло да се оправи и повече нямало да има протести.

Той обаче не остана в студиото, за да отговори на вбесените протестиращи в Мадан, които на площада слушаха всяка негова дума, както и поредицата лъжи за миналото и бъдещето на Мадан и миньорите.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини