Свалят с 20% лифт картите в Пампорово

От понеделник- 12 март, цените на ски съоръженията в планинския курорт падат с 20%, а промоцията след най-натоварените месеци- декември и януари в курорта, ще бъде валидна до 15 април.

Еднодневната карта за съоръженията вече ще струва 41лв. за възрастните любители на зимните спортове и 25 лв. за малчуганите, ако се закупят от касите на „Пампорово”АД в комплекса. За да използват една от най-масовите оферти за половин дневна карта, скиорите също ще плащат по-малко. 31 лв. ще струва картата за ½  ден за възрастен и 19лв. за малките скиори.

Билетчето в двете посоки за лифта, което е предпочитано най-вече от туристите, които искат само разходка, също поевтинява с 2лв.-3лв. и за големите вече ще се предлага по 16лв. и 10лв. за малките.

Нощното спускане по осветената писта „Снежанка 2”, известна като „Стената” също поевтинява от 18лв. на 15лв. за възрастните любители на различното усещане за ски.

За малчуганите вече ще е по 10лв.

Всички, които закупят лифт карта за повече от три дни, ще получават и бонус-безплатно нощно сърфиране по пистата, което е с краен час 22часа. Пакетните лифт карти за повече дни съответно ще струват от 80лв. за два дни до 447лв. за ваканция от две седмици.

Хотелите на дружеството, собственик на спортните съоръжения в курорта, също предлагат 20% отстъпка от цените за нощувка до края на април.

Със сигурност обаче този сезон ще продължи по дълго от обикновено заради необичайните снегове и перфектната снежна покривка в курорта. Поне от 20 години тя не е била толкова голяма -3м. в ниските части и над 3.2м по върховете.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини