Ивайла Бакалова изпращала хора да се разправят с баща й

Ивайла Бакалова изпращала хора да се разправят с баща й

Ивайла Бакалова била пресметлива и хладна, изпращала хора да се разправят с баща й, всичко постигала с лъжи и измами, твърди баща й Божидар Бакалов пред “Шоу”.

Д-р Божидар Бакалов осиновил Божидара и Ивайла, но те го предали. Поканил ги да живеят при него във Варна. Ако не бил той, сега едната щяла да бъде “Мис Приселци”, а другата “Мис Камчия” и то в добрия случай. Бащата иска да разсинови двете момичета и по най-бързия начин, защото само каляли името му, пише “Блиц”.

Относно спорния апартамент в морската столица Божидар Бакалов разкрива, че си е върнал едната половина, а другата е на двете момичета. Казвали, че са над закона, защото имали две ЕГН-та, тъй като навремето били Миткови Генчеви, а след осиновяването станали Бакалови. Вълка плащал на адвоката им, който бил съден за измами и дори лежал в затвора.

Ивайла Бакалова и майката на баща й не се понасяли. Възрастната жена не искала да чуе, че са й внучки, твърди д-р Божидар Бакалов. Не искала да чуе и за снаха си – женила се пет пъти и имала шест деца.

Ивайла Бакалова и сестра й Божидара живеели в изключително добри условия благодарение на баща си. Учели е елитно училище, ходели на екскурзии.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини