От 6 февруари Община Смолян е с ново работно време

Считано от  понеделник 6 февруари, общинската администрация в Смолян ще започва работа с половин час по-рано. Вместо от 9.00ч. както до сега, новото работно време ще бъде от 8.30ч., съобщи секретарят на общината Замфир Копчев.

Обедната почивка се запазва половин час, а краят на работното време ще бъде 17 часа.

Идеята за новия график е да се уеднакви работното време с останалите институции и хората търсейки свързани услуги между общинската администрация, РУСО и Данъчните служби, да ги получават в удобно за тях време, за да не се налага да изчакват застъпване на работното време на различните служби с тези на общината.

Отново от понеделник- 6 февруари, три от най-важните звена - службите „Деловодство”, „ГРАО”/Гражданска регистрация и административно обслужване/, както и тази за заплащане на местни данъци и такси, и другите задължения към общината, ще работят сутрин от 7.30ч. до 19.00 ч. вечер без прекъсване.

За целта, хората, които желаят да получат услуги в това време трябва да посетят общината, влизането ще става от южния вход, самата каса е в ляво от входа, другите служби  – „ГРАО” и „Деловодство”, остават там където са сега.

 Тези три възлови за гражданите служби ще имат плаващо работно време, ще започват с по един служител сутрин от 7.30ч., по- късно в натоварената част от деня ще стават двама. Те обаче ще продължат да обслужват гражданите и между 17.00 ч. до 19.00 ч., въпреки ,че работното време на останалата част от администрацията е приключило.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини