БСП готви първите критики към новата власт за сесията на 26 януари

Първата за тази година сесия на Общинския съвет в Смолян ще се проведе на 26 януари, съобщиха от пресцентъра на общината.

Сред точките в официалния дневния ред на предстоящата сесия са:

Кандидатстване на община Смолян по ОП „Околна среда 2007 – 2013 г. процедура № BG161PO005/11/1.12/20/25 – Подобряване и развитие на инфраструктурата за отпадъчни води в агломерация между 2 000 и 10 000 е. ж. за обект „Пречистване на отпадните води с ПСОВ 2 за к. к. „Пампорово”;

Определяне на представител на общината в Сдружение с нестопанска цел с обществено полезна дейност „ДАНО ЦЕНТЪР” с. Момчиловци;

Промяна на предназначение на част от поземлен имот с идентификатор № 934.319;

Продажба на урегулиран поземлен имот ХХVІ – 155, кв. 44 по плана на с. Полковник Серафимово, община Смолян, както и купуване на поземлен имот в Смолян и др.

Междувременно, на заседание на групата на БСП в местния парламент, се прие декларация срещу подмяната на 26 кметски наместници на малките населени места в община Смолян.

Социалистите изработиха и позициите на групата по отделните проблеми и проекти за решение.

Подготвени са и три питания към кмета на общината по актуални въпроси.

Заседанията на Общинския съвет Смолян са открити и на тях могат да присъстват всички граждани, които проявяват интерес и искат да видят на живо как се взимат решения за управлението на общината.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Случаен виц

Последни новини