Пампорово стана "sex city" в нета

Сайтове за запознанства изобилстват с обяви на мъже и жени, търсещи секс за една нощ в Пампорово, съобщиха за 24smolian чиновници, потребители на въпросните страници в нета.

Десетки подобни обяви за търсещи ласки са публикувани в няколко от най-известните сайтове за сближаване. Интересното в случая е, че Пампорово е курорт, а не град с постоянно население.

Въпреки това ски комплексът е посочен като отделно населено място в полето за търсене, установи проверка на 24smolian.

Сред „жадуващите" странно приятелство в курорта има 18-19-годишни момичета, които са обявили в профила си, че се интересуват от интимни запознанства, еротичен чат, размяна на снимки или просто „да убият времето" с нови приятели. Има и такива, които в разгара на сезона търсят връзки с представители на своя пол, двойки и прочие, а други са записали, че се нуждаят от спонсор, без да уточняват за какво начинание.

Снимките са повече от провокативни – от момиче по бельо в екстравагантна поза до момчета, снимани голи под душа и пред огледалото, прикриващи срамните си части с ръка. Не са редки случаите, в които момичетата пишат, че се интересуват от връзка с жена или двойка жени, а момчета търсят мъж. Много от фотосите са от плажове, офиси и квартири.

Много е вероятно и профилите да са фалшиви, т.е. лицето, пуснало обявата да използва снимка на друг човек. Никой не може да каже дали става дума за организирана група, предлагаща плът срещу заплащане или пък опит за припечелване на пари по „лесния начин" след края на работното време в някои от обектите в курорта, коментират потребители на сайтовете.

Източник: rodopismolian

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини