Баща уби сина си и се самоуби

80-годишен баща уби сина си и се самоуби в столичния ж.к. "Толстой" тази нощ.

Убийството е на битова основа. Сигналът е подаден към 3.00 часа тази нощ. По първоначални данни мъжът е намушкал 39-годишния си син, след което е скочил и се е самоубил. Съпругата е спала по това време, не е пострадала, предаде Фокус.

Установено е, че причината за убийството е употреба на алкохол, но е възможно да има и предистория, информира директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. Той обясни, че 39-годишният мъж е бил намушкан от баща си и е починал на място в жилището на семейството в блок 9. След това 81-годишният баща се е хвърлил от четвъртия етаж на жилищния блок.

В момента служителите на полицията разпитват майката като свидетел.

Със сигурност за сина е установено, че е консумирал алкохол, но за бащата още не е ясно. 39-годишният мъж не е бил женен, работил е в частна фирма като охранител. Най-вероятно е имал проблеми с алкохола.

"Цялата случка може да се обобщи с една дума – трагедия", коментира старши комисар Валери Йорданов.

В момента обстановката в района на блок 9 е спокойна. Няма полицейски заграждения. Не се забелязва полицейско присъствие. По думи на съседи възрастният мъж е бил кротък и спокоен. Те го определиха като свестен човек. Според съседите синът е имал проблеми с алкохола. Жилищният блок е четириетажен, с два входа. В непосредствена близост до блока има детска градина.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини