Цачева: Започваме "Белене" до края на мандата

До края на мандата на това правителство АЕЦ „Белене” ще започне да се строи по правилния начин. Това заяви в Плевен председателката на парламента Цецка Цачева. Продължавам да твърдя, че АЕЦ „Белене” е жизнено необходим проект за цяла Северна България, подчерта тя, цитирана от АСН.

Цачева допълни, че специално за този регион това е възможност икономически да се усети просперитет, което в крайна сметка ще донесе и по-висок стандарт на жителите му. Според нея до момента нещата в Белене са се случвали при липса на правила.

Парламентарната шефка обяви, че с посещенията от руска страна миналата седмица правителството достатъчно е напреднало в изчистване на отношенията. Нещата вървели на добре и до края на мандата строежът щял да започне.

Цецка Цачева посочи като достойнство в работотата на Народното събрание под нейно ръководство тази година откритостта към неправителствените организации и медиите. Излишно е да споменавам, че вече няма гласувене с чужди карти, въпреки че някой депутати се опитват да компрометират системата, каза тя.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини