Нова акция - "Цигарите"

Служители от Сектор “Икономическа полиция” при ОДМВР – Сливен задържаха двама души за притежание на контрабандни цигари в Сливен. Общото количество иззети контрабандни цигари е 30 мастербокса.

В рамките на специализираната операция „Цигарите” беше разбит канал за внос, производство и разпространение на цигари, работил на територията на Сливен, Ямбол и Бургас. Установени са три обекта на територията на Несебър, от където цигарите без бандерол били разпространявани по цялото Черноморие. От началото на годината на територията на сливенската полицейска дирекция са иззети над 2,1 млн. къса контрабандни цигари.

Полицаи от ОДП – Пазарджик арестуваха организатора на група, специализирала се в продажбата на незаконни цигари в целия Пазарджишки регион - Боко Пазардишкия. Бяха открити и иззети 5 000 кутии незаконни цигари в Панагюрище, 80 мастербокса цигари „Ракел”. В микробуса на задържания са открити 68 мастербокса цигари, 5 мастербокса бяха намерени в колата на арестувания дистрибутор от Пещера, а други 7 мастербокса цигари бяха открити в автомобила на двамата „дистрибутори” от Белово.

Започнаха обиски и претърсвания в Асеновград и региона около него.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини