Linkin Park са под пара – третият сингъл от новия албум е вече тук

След фалстарта с мистериозния брояч на сайта, Linkin Park избухнаха с новината, че се завръщат на голямата сцена с нова вокалистка и нов албум. От тогава насетне групата върви само напред и нагоре, като в момента е в разгара на голямо турне, а вече публикува и трети сингъл от предстоящия албум, който чакаме с голям интерес. Парчето се казва „Over Each Other“ и добрата новина е, че то също е доста качествено, както и предните две. Освен това е доста по-различно, което означава, че се очертава разнообразен албум. 

Тавата „From Zero“ (От нула) излиза официално на пазара на 15 ноември. „Over Each Other“ е по-бавна и по-спокойна песен от предишните две, в средно темпо. Въпреки това тя е доста мелодична, с хубав припев и също носи богат енергиен заряд. В това парче вече новата вокалистка Емили Армстронг изцяло поема юздите и пее както в припева, така и в куплетите. Дамата е и в главната роля във видеоклипа към песента, който е режисиран от Джо Хан. Може да го гледате тук:

Това е трети сингъл след „The Emptiness Machine“ и „Heavy Is the Crown“.

Linkin Park обявиха, че се завръщат преди по-малко от два месеца. Те бяха преустановили активната си дейност след внезапната смърт на уникалния фронтмен Честър Бенингтън през 2017 г. Заедно с новия албум Linkin Park се отправят и на първото си турне от 2017 година насам, което на този етап е в САЩ. Остават им още малко дати до края на 2024 година, но вече обявиха хедлайнерски участия на фестивалите „Sick New World“ и „Sonic Temple“ следващата пролет.

Източник: www.zrock.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини