Justin Timberlake отложи концерти заради заболяване

Феновете на Justin Timberlake в части от Северна Америка останаха разочаровани от новината, че певецът отлага няколко концерта заради заболяване. 

От началото на месеца Timberlake е на турне в тази част на света, но тази седмица обяви в социалните мрежи, че е диагностициран с бронхит и ларингит, и затова се налага да отложи изявите си. 

„На последните няколко шоута не се чувствах много добре и се оказа, че имам бронхит и ларингит. Съжалявам, че трябва да го кажа, но се налага да отложа концертите, насрочени за периода между 23 октомври и 2 ноември. Благодаря ви за разбирането. Ще ви се реванширам“, написа той. 

В посочения период Justin трябваше да пее в 6 американски града. Малко след първоначалното съобщение, той обяви и новите дати, които са през февруари следващата година. 

По-рано този месец Тimberlake отложи и концерта си в Нюарк, Ню Джърси, като само няколко часа преди шоуто информира, че заради контузия то няма да може да се състои. Датата за изявата беше 8 октомври и в крайна сметка тя се проведе на 15 октомври.

Певецът промотира с турнето шестия си албум „Everything I Thought It Was“, който излезе през март. 

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини