Владимир Маринов: С общи усилия, умения и заряд на тези избори ще постигнем желания успех

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    „БСП – Обединена левица“ представи листата си в Димитровград и Харманли

    „Опитват се да превърнат тези избори във вот на страха. Трябва ни висока избирателна активност, за да докажем противното. Това каза водачът на листата на „БСП –Обединена левица“ Владимир Маринов по време на предизборна среща в Харманли. Заедно с него своите коментари относно предизборната кампания и актуални теми от региона представиха кандидатите за депутати от листата на коалицията в общинския център.

    Водачът Владимир Маринов и силната листа на левицата в 29 МИР получиха подкрепа от Жельо Бойчев, член на БСП и дългогодишен народен представител. Бойчев специално пристигна в родното си Харманли.

    „Когато си идвам тук, сърцето ми се къса, от това, което виждам. От това какво се случва с родния ми край. Искам да ви кажа само един аргумент, защо трябва да подкрепите кандидатите на „БСП-Обединена левица“. Тук другите партии отчитат инфраструктурни проекти, санирания, водопроводи. Много е хубаво всичко това. Големият проблем, пред който е изправена България и тези красиви региони, е абсолютното обезлюдяване. Досегашното управление превръща отделни области, сред които и Хасковска, в една икономическа и демографска пустиня. Липсата на медицинска услуга, на качествено образование за децата, райони без перспектива за работа. Ако има политическа сила, която в своята програма, чрез своите действия и в центъра на своята политика поставя регионалните неравенства, това е „БСП –Обединена левица“. Една друга България е възможна с подкрепа на кандидатите с номер 28 в бюлетината“, призова Жельо Бойчев.

    Отборът на червената листа за 29 МИР беше представен пред препълнена зала от симпатизанти и в община Димитровград.

    “ В политическия живот на България предстои ключов момент. Страната има нужда от социална система на управление и защита на националните интереси! Висш интерес на България е траен мир на Балканите, като хора, познаващи миналото на нашата родина и по тази причина – загрижени за нейното бъдеще. Затова страната ни трябва да е посредник за мирни преговори между два братски, православни народа – Русия и Украйна. Единствената алтернатива е „БСП-Обединена левица“! В критични моменти лявата сила е била фактор за напредък. В днешното общество ценности като солидарност и справедливост са подтиснати, а при левите хора те са в основата на предлаганите политики. Политиката не е игра за наивници, в нея или можеш или не можеш! Да спрем тоя измислен неолиберален модел, който ни доведе дотук! Затова, ако искаме повече морал , достойнство, честност и почтеност на 27 октомври изборът е един -„БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“! С номер 28 в бюлетината!“, заяви водачът на листата Владимир Маринов.

    Той призова жителите на областта в неделя да излязат и да гласуват.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

     

     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини