Премиера на спектакъла „Вълшебната врата“ представят на 9 ноември в димитровградския театър

Премиера на спектакъла „Вълшебната врата“ ще се състои на 9 ноември от 11:00 часа в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“, информират от местната администрация. Автор е известният димитровградски илюзионист Теодор Славов – Теос Шоу.

„Това е спектакъл, който подготвях в продължение на 2 години и вложих в него цялата си обич и всичко, което съм научил през годините. Ще се радвам да бъдете част от премиерата и ще ви очаквам в театъра“, споделя Теос Шоу.

Той обещава, че в този вълшебен свят децата ще се забавляват с фокуси, чудеса и изумителни ефекти. Освен това, малките зрители ще влязат в ролите на герои в спектакъла и ще бъдат част от приказната история.

Ще срещнат добри вещици и магьосници, ще летят с вълшебни метли, ще се изправят срещу митични дракони, ще прескочат през тайнствената Заешка хралупа и още, и още…

Това е забавен и интерактивен спектакъл, който е истинско преживяване за децата, защото им дава възможност да участват активно в него на сцената, да се забавляват и да се почувстват като истински магьосници.

Със своята вълнуваща история и вълшебен финал, "Вълшебната врата" ще зарадва всички в публиката, били те малки или вече пораснали деца!

Билети могат да се закупят от касата на ОДТ"Апостол Карамитев".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини