Пиян и дрогиран водач катастрофира с „Фолксваген“, задържаха младеж с фалшива книжка

Водач, шофирал с алкохол и дрога самокатастрофира в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. На 19-и в 20:30 часа 58-годишният мъж е шофирал „Фолксваген“ по второкласен път. От загубата на контрол е излязъл вдясно по посоката си на движение и е осъществил ПТП с материални щети. Пътните полицаи са го тествали, като пробата за алкохол отчела 1,66 промила, а тази за дрога е отреагирала положително на амфетамин. Задържан е до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

В участъка в Симеоновград също е задържан водач, нарушил пътния закон. На 20-и в града е проверен „Мерцедес“, управляван от 19-годишен от Димитровград. При справка се изяснило, че момчето шофира с фалшива шофьорска книжка.

За същото нарушение в село Радиево е задържан 36-годишен от Стара Загора. Служителите са установили, че водачът не притежава валидна шофьорска книжка и е наказван по административен път за същото нарушение.

Последното производство за нарушил ЗДвП водач е в Харманли. Вчера в 1:27 часа на улица „Районна“ е проверено „Пежо“. Водачът му – 47-годишен от града го шофирал след употреба на 1,7 промила алкохол в издишания въздух. Последвало е задържането му до 24 часа по стартиралото бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини