Иво Димов продължава диалога с младите хора на Димитровград

Изображение 1 от 2

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Кандидатът за Народното събрание от листата на ГЕРБ-СДС за област Хасково, и настоящ кмет на Димитровград, Иво Димов, продължава живата си връзка с жителите на общината. Той се срещна с млади и инициативни хора на града, които заедно с помощта на общината подобряват обществените пространства около себе си, като в случая парково пространство в района, в който живеят.

    Иво Димов разговаря с младите димитровградчани, като подчерта, че винаги подкрепя критично мислещи и инициативни граждани, които демонстрират своята решителност и желание за промяна. Те не само са изискващи, но и знаят как да бъдат част от решаването на проблемите, каза Димов.

    В диалога между гражданите и кандидата за народен представител, бяха засегнати редица теми – от подобряването на инфраструктурата в града, като състоянието на детските площадки, до предстоящите проекти в общината. Младите хора показаха активна гражданска позиция и ясно разбиране за проблемите в държавата, като наближаващите избори и осигуряване на политическа стабилност бяха също на фокус в темите на разговора.

    Някои от участниците споделиха, че досега не са гласували на парламентарни избори, защото не са намирали достатъчно основания за това, но сега смятат да го направят с разбирането, че страната се нуждае от стабилно управление, осъзнавайки безвремието, в което е изпаднала държавата и че това трябва да приключи, защото именно изборите са ключът към промяната.

    Иво Димов сподели пред младите граждани, че стабилното управление е от изключителна важност за подкрепата на местните проекти и за развитието на града. Той ги насърчи да бъдат активни на предстоящите избори, за да може след месец отново да се срещнат и да планират нови стъпки за благоустрояването на Димитровград, но вече с подкрепата на силно и стабилно правителство.

    Изборът е с номер 18 за ГЕРБ-СДС – за стабилно управление, което ще подпомогне местните власти.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини