Ella Henderson се завръща с нова песен

Изображение 1 от 2

    „Filthy Rich“ е завладяващ и емоционален химн, вдъхновен от хората, които са най-важни за нея – семейството и приятелите

    След забележителна година, в която тя отпразнува десетия си сингъл в Топ 10 („Alibi“), спечели третата си номинация за награда BRIT („Песен на годината“), събра над един милиард стриймвания и имаше изпълнение на „Summertime Ball“ на Capital подобно на изпълненията на RAYE и Sabrina Carpenter, Ella Henderson се завръща с „Filthy Rich“, химн, който е завладяващ и емоционален, вдъхновен от хората, които са най-важни за нея – семейството и приятелите. 

    Пристигайки като първия соло сингъл след издаването на нейния златно сертифициран втори албум „Everything I Didn’t Say“ (2022), Ella споделя: „Написването на „Filthy Rich“ ме върна направо към корените ми. Това е постоянно напомняне за факта, че това, което правя е с помощта на хората около мен, които ме подкрепят и обичам безусловно. Думите не могат да изразят колко съм развълнувана, че най-накрая ще споделя тази нова песен на света. Десет години по-късно и това се чувства като ново начало”. 

    За да създаде видеото към „Filthy Rich“, Еlla извади кадри от семейния си архив и се върна в родния си град Гримсби и Клийторпс в Линкълншър с режисьора Luke O'Sullivan, за да заснеме един ден навън с най-добрата си приятелка Georgia, която е спомената в песента.

    Сингълът „Filthy Rich“ излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

    Източник: njoy.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини