Скандал между двама кърджалийци,в употреба влизат пистолет и нож

Двама са задържани за хулигански действия в Кърджали. В полунощ на 3 октомври зад заведение възникнал скандал между мъже на 25 г. и 34 г. Разправията прераснала в сбиване. По-младият произвел изстрел във въздуха с газов пистолет, а по-възрастният нанесъл порезни рани с нож на опонента си. Пострадалият е бил прегледан от екип на спешни медици и освободен. Двамата участници в скандала са задържани за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. По случая е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

24-годишен с „БМВ“ катастрофирал около 20 часа снощи от пътя от Кърджали към Ардино.  Водачът загубил контрол над управлението, автомобилът напуснал платното за движение и се блъснал в еластична ограда. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

 При разчистване на треви и храсти в землището на село Зимзелен местен жител изпуснал от контрол огъня, който обхванал около декар площ. Произшествието е станало mf обяд вчера. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил пожара. Около 16 часа сухи треви пламнали в село Перперек вследствие на небрежна работа с огън. Местни жители успели да потушат пламъците, преди да обхванат големи площи.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини