Награди и дипломи от Международната дистанционна ученическа Олимпиада Кингс през пролетния сезон на учебната 2023/2024г.

Учениците от IIа, VIa и VII б клас на ОУ “Св. св. Кирил и Методий“ гр. Кърджали активно  участваха във финалния кръг на международната олимпиадата Кингс през учебната 2023/2024г. в категорията „Активен клас“. Участниците получиха дипломи първа, втора и трета степен по български език и литература и математика -II клас.Дипломи първа,втора и трета степен по български език и литература,математика,човекът и природата,логика,информатика и английски език,получиха учениците от VI и VII клас.

Български език и литература:

1.Симай Мехмед - IIа

2.Ахмед Хайрула - IIа

3.Дея Янева- IIа

Математика:

1.Ванеса Кънева- IIа

2.Симай Мехмед- IIа

3.Баръш Бекир- IIа

Индивидуално участие и отлични резултати в олимпиадата по български език и литература, математика,човекът и природата,логика,информатика и английски език  постигна Людмила Боянова от VIIб клас. Тя получи диплом първа степен по български език и литература, по математика,по човекът и природата и по английски език.По логика и информатика е с диплом втора степен. С диплом втора степен по английски език са: Емир Рашид, Еджрин Шабан, Никола Йорданов, Дилек Салиф, Айсу Ахмед, Селин Мехмед -VIa; Денис Гъдов -VIб; Назмие Рамадан -VIIб клас.С диплом трета степен по английски език е Джансу Ибрям -VIIб.

Всички участници в олимпиадата получиха дипломи и химикалки с логото на олимпиадата.

Грамоти за значителни успехи в организирането на олимпиадата и подобряването на учебния процес получиха г-жа Невенка Гинева, класен ръководител на IIа клас и г-жа Шенай Али, учител по английски език в прогимназиален етап.

Честито на победителите! Гордеем се с вашите постижения! Продължавайте да се изкачвате все по-нагоре по стълбата на знанието!

Това съобщиха от ръководството на учлището.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини