Katy Perry издаде „143“ на фона на унищожителни критики

Katy Perry приключи резиденцията си в Лас Вегас миналата година и оттогава феновете ѝ говорят за очаквана нова музика. Певицата обяви по-рано тази година музикалното си завръщане с новия албум „143“, а това лято постави началото с водещия сингъл „Woman’s World“ и следващия „Lifetimes“. На Видео музикалните награди миналата седмица тя изпълни колаборацията си с Doechii „I’m His, He’s Mine“, която използва семпъл от „Gypsy Woman“ на Crystal Waters.

„143“ излезе в петък и включва гост изпълнители като Kim Petras, 21 Savage и JID, а Perry пее поп песни, продуцирани отчасти от Dr. Luke. Някои изпълнения като „Crush“ и „Nirvana“ са създадени с мисъл за дансинга, докато песни като „All the Love“ и заключителната песен „Wonder“ смесват денс-поп със съвременно звучене.

В интервю пред Zane Lowe, Perry сподели колко се гордее с проекта и какво представлява той. 

„Много съм благодарна, че направих този запис. Винаги съм искала да направя денс запис, денс-поп запис. „143“ е сякаш три различни неща. Това съм типичната аз, с послания за овластяване и вдъхновение, а след това е истински танц и истинска ритмика“.

Предполага се, че „143“ е един от двата албума, които Perry е мечтала да създаде от доста време, като новият запис е по-оптимистичен двойник на това, което може да се случи в следващата ѝ ера.

„Говорих за [създаване] на два албума през последните осем години и това е денс и акустичен албум. Най-накрая направих танцовия албум, който винаги съм искала да направя“.

Perry все още не е обявила планове за турне, но е много вероятно това да не се случи. Причината - албумът излезе след поредица от скандали, а поглед към заглавията на медиите, които правят преглед и анализ на колекцията, показва изцяло негативен прием на опита на звездата за музикално завръщане. И преди някой да ни обвини в тенденциозност - положителни статии просто няма. Ето някои от унищожителните заглавия:

Източник: magic.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини