Новите в БК “Хасково” се разиграха и победиха “Димитровград 2020” в контрола

    Баскетболният “Хасково” изигра контролна среща пред собствена публика. Отборът, воден от Янко Желев, посрещна съседите от “Димитровград 2020”. 

    Мачът в зала “Дружба” премина изцяло под диктовката на домакините, което бе очаквано, с оглед на нивата, в които се състезават двата тима. “Хасково” е участник в “А”, а “Димитровград 2020” в “Б” група.

    Самата среща бе дебют за четири от петте нови попълнения на “Хасково”. В игра се появиха Милен Дудев, Георги Бързаков, Христо Гатев и Драгомир Енчев. Отсъстваше единствено Боян Тенев. И петимата са бивши играчи на Миньор 2015” (Перник). 

    За “Хасково” игра и новото попълнение на елитния “Берое” Кристиян Желев. Казусът с него е, че има двоен лиценз и ще играе и за двата тима. 

    В крайна сметка днес “Хасково” спечели двубоя. 

    Преди самата контрола бяха представени новите попълнения на домакините. От клубното ръководство говориха и за целите си през новия сезон. През шампионата хасковлии ще се борят за нови гинали и спечелване на титли. От ръководството заявиха, че водят преговори с още един играч, чието име се запазва в тайна. Изказана бе и благодарност към спонсорите, както и към общината за оказваната подкрепа.

    Колкото до редовния сезон, той ще започне с гостуване за “Хасково”. Както вече писахме на 6 октомври тимът ще играе с БК 3.6.9.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини