На 20-ти септември публично ще бъдат представени всички проекти в конкурса „Млад предприемач на община Баните“

Всички  проекти, които са подадени за конкурса „Млад предприемач на община Баните“, ще бъдат публично разгледани и обсъдени на 20-ти септември в конферентната зала на Община Баните. Всеки кандидат ще има възможност да представи себе си, своята идея, продукт, услуга и проекта си пред комисията и пред цялата общност, съобщиха от местната администрация. Това е възможност младите предприемачи да получат обратна връзка от жителите на Баните.

Всички, участващи в публичното обсъждане, ще имат възможност да задават въпроси и да изказват мнения по време на представянето на проектите. На събитието ще присъстват и специално поканени местни бизнесмени и филантропи, които ще наблюдават представянето на проектите. Както по-рано СмолянБГвести писа, победителят в конкурса ще получи финансова подкрепа от 20 000 лв. за реализация на бизнес идеята си. Крайният срок за подаване на проектни предложения е 16 септември 2024 г.

От Община Баните уточняват, че в конкурса нямат право да участват служители на Община Баните и техни роднини. Участието е отворено за всички останали млади предприемачи на възраст от 18 до 40 години, които имат постоянен адрес в общината.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини