Започва записването на Турнира по табла за празника на Димитровград

В празничната програма за празника на Димитровград, за феновете на популярната игра сред приятели и семейства, ще се проведе Турнир по табла "Пломари", с водещ популярният шоумен Димитър Туджаров - Шкумбата. 

Записването за участие започва от 19 август в Туристически информационен център, а тези, които не успеят да се запишат до тогава, ще могат да направят това и на място, в деня на провеждане на събитието на 31 август до началото на старта на турнира, който ще започне от 10.00ч. на централната градска алея на бул."България".

Участниците в турнира ще се борят освен за престижа да са победители и за голямата награда - тридневна почивка за двама в спа комплекс "Родопа" с включен ол-инклузив с храна и спа-процедури. Класиралият се на второ място ще се състезават за  красивата и уникална табла на "Пломари" и кашон от невероятното узо, а третият ще получи таблата на "Пломари". Право на участие имат лица над 18 години. Жребият, който ще определи противниците, ще се тегли на място в деня на турнира. По регламент противниците ще играят по една игра от „обикновената табла“ и чрез преки елиминации победителите в двубоя се класира за втори тур. Ще се играят 2 от 3 игри. При равен ще се играе последна игра за определяне на победителя. Марж не се брои. 

ЗА ЗАПИСВАНИЯ:

НА МЯСТО в Туристически информационен център (ул. „Св. Климент Охридски“ №7)

СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: от 19-и август до 31-и август

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:  0391 6 47 40

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини