Уникален симфоничен концерт с класическа музика и балет открива програмата за празника на Димитровград

Уникален симфоничен концерт "Звезди под звездите" с класическа музика и балет ще открие програмата за празника на Димитровград.

Потопени в магичната атмосфера, зрителите ще могат да се насладят на изпълненията на Камерен оркестър - Хасково с диригент Цанислав Петков, солист-балетистът на Държавна опера - Стара Загора Ивайло Янев, артист-балетистът на Държавна опера - Пловдив Златомир Колев, невероятната балерина Алессандра Меса от Италия и солисти от Общински център за танцово изкуство Галаксико. 

Спектакълът ще очарова публиката с истинско изящество от музика и изключителна хореография върху шедьоврите на бароковата музика "Годишните времена" на гениалния Антонио Вивалди и "Малка нощтна музика" на всепризнатия гений Волфганг Амадеус Моцарт. 

Концертът "Звезди под звездите" ще се състои на открито в обновения парк "Марица" на 26 август от 21.00 часа. На розетата (големият кръг) в сърцето на централната алея в парка ще бъде оформена сцена под звездите и седящи места за публиката. Провеждането на подобен концерт на открито е истинско предизвикателство, за осъществяването на който организаторите работят с най-добрите екипи от професионалисти. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини