41-годишен се обеси в хасковския арест, задържан за блудство с две от дъщерите си

41-годишен мъж от село Маслиново се обеси в хасковския арест към Районната служба „Изпълнение на наказанията“. Той е починал днес, информираха от прокуратурата.

По информация на Haskovo.net мъжът е сложил край на живота си с връзка от панталона. Бил е задържан за блудство с две от трите си дъщери, които според запознати са на възраст 6, 14 и 16 години. Местни жители разказаха, че според мълвата в селото таткото блудства с децата от години. Преди около 5 години също се чули приказки по този повод, но не се стигнало до последствия за него. Преди месец-два обаче техни съседи разбрали за гаврите и подали сигнал в полицията, при което бащата е бил арестуван.

Наши източници разказаха, че мъжът на име Реджеб е бил особен човек. Докато бил в казармата направил опит за самоубийство, но тогава оцелял. Този път обаче се е стигнало до фатален край.

По настоящия случай е образувано досъдебно производство за изясняване на причините за смъртта на арестанта. Разследването се извършва от следовател от Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура - Хасково. Срокът за разследването е двумесечен.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    No
    Nostradamus
    32 -5
    20:01, 7 авг 2024
    Оня ден един скочи и се самоуби от районното в Димитровград, днес друг се беси в следствения арест. И двамата трябва да са били претърсени за потенциално опасни предмети преди задържане. Човек ще вземе да си помисли нещо. 2+2=4
  • 2
    Дс
    Дс
    21 0
    17:42, 8 авг 2024
    Нищо, не е голяма загуба, една отрепка по-малко. Децата ще си отдъхнат, дано да преодолеят травмата.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини