Снимката на JT от ареста се продава като произведение на изкуството

Арестантската снимка на Justin Timberlake се превърна в произведение на изкуството. Фотографията на певеца, който беше задържан заради шофиране в нетрезво състояние в курортното градче Саг Харбър, е трансформирана от художник и вече е част от изложбата в местната арт галерия.

Неприятната случка не само обиколи медиите и интернет пространството като пожар на 18 юни, но и произведе снимката, която е вдъхновила художника Godfrey Lohman за творбата му „Вторник вечер навън с Justin Timberlake“. Според галерията хората се редят на опашка, за да видят произведението му, което е налично в различни цветове, включително розово, зелено и синьо. 

Собственичката на галерията Romany Kramoris, наричана „Кралицата на Саг Харбър“, защото управлява пространството за изкуство вече 44 години, коментира пред сайта Page Six, че това е най-съвременната им творба. 

Галерията дори вече е успяла да продаде няколко екземпляра от произведението на художника за по 520 долара. 

Въпреки ареста турнето на Timberlake „Forget Tomorrow“ продължава без промяна, като му предстоят концерти в Чикаго и Ню Йорк, а към края на юли следват дати извън САЩ. 

По време на концерта си в Бостън на 29 юни певецът се пошегува с неприятната случка, която преживя, като попита публиката:

„Има ли някой тук тази вечер, който ще шофира?”. 

Въпросът предизвика смеха на феновете, а Justin добави:

„Не, само се шегувам“, след което продължи със следващата песен от шоуто. 

Преди това на изявата си в Чикаго на 21 юни той говори за „тежката седмица“, която е имал и беше трогнат до сълзи от подкрепата на публиката.

Timberlake трябва да се яви пред съда в Саг Харбър за следващото заседание по делото за шофиране в нетрезво състояние на 26 юли, когато има концерт в Полша. Появи се обаче информация, че той може да участва чрез видеовръзка. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини