Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли

И през месец юли телевизионните канали на Warner Bros. Discovery ще предложат огромно разнообразие за всеки вкус и настроение.

Започваме с новата поредица на Discovery „В окото на бурята“, в която ще видим шокиращи природни бедствия, а в сезон 20 на „Смъртоносен улов“ ще разберем защо ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. По TLC ще надникнем в живота на семейство Дерико, които отглеждат четиринадесет деца, както и в живота на бременни тийнейджърки, изправени пред трудности и радостни моменти. А най-новата поредица по TLC ни пренася в Италия, където десетима готвачи ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня в тосканска вила. В една от новите поредици по Investigation Discovery ще научим защо ФБР е най-елитната организация за борба с престъпността в света, а в друга - ужасяващи престъпления имат странна обща черта - всички заподозрени са голи. По HGTV се наслаждаваме на работата на умелите строители, които преобразяват всяко пространство в дом. А по Food Network топ готвачи, ще се съревноват за апетитни награди.

По HBO Гоздила и Конг ще ни завлядеят в три поредни недели преди филмите от 21:00 ч., а те са – „Амстердам“ с Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън; „Обичам да те мразя“ - романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир и „Линейката“ - екшън трилър на режисьора и продуцент Майкъл Бей с участието на Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II. Забавление за цялото семейство ще предложат „Лошите момчета“ – престъпна банда животни, които трябва да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета, както и Бъстър Муун и любимите ни звезди, които се завръщат с ново музикално приключение с „Ела, изпей 2“. А късните вечери в четвъртък са посветни на документални заглавия, сред които и филмът портрет с подробности за звездата от сериала „Семейство Сопрано“ Стивън Ван Занд

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:
 



В окото на бурята, нова поредица (6 x 60) от 21 юли, неделя, 22:00 часа. От торнада до горски пожари - завладяващи кадри са уловили епицентъра на шокиращи природни бедствия в реално време, както никога досега.

Голи и уплашени XL, сезон 9 (8 x 120) от 22 юли, понеделник, 23:00 часа. 12 звезди от предишни сезони се опитват да оцелеят в сурови условия без храна, вода, дрехи и подслон. Дали обединяването им ще помогне или ще попречи на шансовете им за оцеляване?



Смъртоносен улов, сезон 20 (17 x 60, 2 x 120) от 14 юли, неделя, 21:00 часа. Ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. Те се борят смело с коварните вълни на Берингово море, търсейки ценни кралски раци.






Многознаците Дерико, сезон 5 (8 x 60) от 2 юли, вторник, 21:00 часа. Животът с четиринадесет деца никак не е лесен! Но с порастването на децата родителите Деон и Карън се изправят пред съвсем нови предизвикателства.



Млади и бременни, сезон 6 (13 x 60) от 8 юли, понеделник, 22:00 часа. Тази емоционална поредица ни показва трудностите и радостните моменти в живота на бременни тийнейджърки и техните отношения с родители и партньори преди появата на бебетата.



Моето 300-килограмово тяло: Къде са те сега?, сезон 7 – първа част (6 х 120) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Вижте любимите си герои, които продължават да отслабват. Проследете как се е променил животът им и какво ги очаква в бъдеще.

Къща „Чао", нова поредица (7 x 60, 1 x 90), от 30 юли, вторник, 22:00 часа. Водещите Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини посрещат десетима готвачи в тосканска вила, където ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня. 






Престъпления, превзели интернет, сезон 4 (12 x 30) от 1 юли, понеделник, 23:00 часа. Завладяващи клипове на отвличания, влизания с взлом, диви преследвания с коли и други престъпления събират милиони гледания, но историите зад тези злодеяния често остават неразкрити – досега. Тази поредица отвежда зрителите в най-шокиращите престъпления, превзели интернет.

На показ: голи престъпления, нова поредица (8 x 30) от 24 юли, сряда, 22:00 часа. Заснети на камера ужасяващи престъпления - от смразяващо влизане с взлом в къща до обир на пицария - имат странна обща черта: всички заподозрени са голи.



Агресия на пътя, нова поредица (8 х 30) от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

Преследване с Джон Уолш, сезон 5 (6 х 60) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Джон Уолш продължава мисията си да издирва бегълци от правосъдието, да намира изчезнали деца и да дава възможност на обществеността да помогне в подкрепа на по-ефективна и отговорна система за наказателно правосъдие.



Федерални агенти, нова поредица (6 x 60) от 6 юли, събота, 22:00 часа. Агенти, информатори и жертви разкриват гениалните тактики и трудните решения, които правят ФБР най-елитната организация за борба с престъпността в света.




Кой се страхува от евтина стара къща?, нова поредица (8 x 60) от 5 юли, петък, 22:00 часа. Експертите по исторически къщи Итън и Елизабет Финкелщайн помагат на купувачите на жилища да намерят стари имоти на абсурдно ниски цени и да възстановят тези архитектурни съкровища до нов блясък.

Къща от лотарията, сезон 16 (14 x 30) от 15 юли, понеделник, 22:00 часа. Победители от лотарията търсят своите нови домове-мечти, а Дейвид Бромстад е с тях, за да им помогне да решат дали да похарчат цялата печалба за екстравагантно имение или да се задоволят със стабилна инвестиция.

 

Битка на плажа, сезон 4 (5 x 60, 1 x 90, 1 x 120), от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Таня Наяк, Тай Пенингтън и Алисън Виктория се завръщат, за да наставляват три нови екипа от талантливи реноватори. Всеки отбор ще има шест седмици, за да преустрои разрушена къща на плажа и да се състезава за парична награда от $50 000!



Добра структура, още по-добър двор, нова поредица (1 x 60), от 25 юли, четвъртък, 22:00 часа. Майстор градинарят Карън И Лейн помага на клиентите си да преобразят своите външни пространства с реновиране на открито. 




Supermarket Stakeout, сезон 6 (14 х 60) от 23 юли, вторник, 18:00 часа. Алекс Гуарнашели е домакин на четирима готвачи, които се борят в конкурентна кухня пред магазин за хранителни стоки. Всеки кръг е тематичен, а готвачите трябва да преговарят за покупките на клиентите от магазина.



Ciao House S2, сезон 2 (8 x 60, 2 x 120) от 24 юли, сряда, 18:00 часа. Домакините и съдии Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини канят дванадесет талантливи готвачи в Пулия, Италия, където ще живеят и готвят заедно в красива италианска вила и кулинарните им умения ще бъдат тествани както никога досега.





Амстердам, 7 юли, неделя, 21:00 часа. Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.



Обичам да те мразя, 14 юли, неделя, 21:00 часа. Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.



Линейката, 21 юли, неделя, 21:00 часа. Майкъл Бей е режисьор на този трилър, в който Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II играят доведени братя, готови на кражба в размер на 32 милиона долара в Лос Анджелис. Когато планът главоломно се проваля, те са принудени да избягат с помощта на линейката, която отвличат.



ГОДЗИЛА & КОНГ

Конг: Островът на черепа, 7 юли, неделя, 19:00 часа. Голям екип учени, военни и търсещи приключения се събират за мисия в непознат остров в Тихия океан. Колкото и да е красив, той крие опасна тайна – това е владението на митичния Конг.



Годзила (2014), 14 юли, неделя, 19:00 часа. Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

Годзила: Кралят на чудовищата, 21 юли, неделя, 17:00 часа. Крипто-зооложката агенция „Монарх" е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

Годзила срещу Конг, 21 юли, неделя, 19:10 часа. Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.


Годзила и Конг: Нова империя, 28 юли, 21:00 часа
Могъщият Конг се отправя към непознат слой в центъра на Земята, за да открие семейството си. Това, на което попада там, изважда наяве най-голямата заплаха, пред която се е изправял. Годзила и Конг ще трябва да обединят сили, за да се справят с опасност, която може да унищожи както техния, така и човешкия свят.


Вижте как бягат, 20 юли, събота, 21:00 часа. Умореният от живота полицейски инспектор Стопард и нетърпеливият му млад помощник Стокър трябва да се потопят в театралния ъндърграунд на Лондон от 50-те години на миналия век, за да разследват убийство, случило се по време на подготовката на филм по хитова пиеса. Всеки от работещите в театъра е заподозрян, включително и продуцентката на пиесата Петула Спенсър и съпругата на продуцента на филма. Сценарият е на известния  Марк Чапъл.



Бостънския удушвач (2023), 26 юли, петък, 21:00 часа. Филмът проследява Лорета Маклофлин, репортер на вестник Record American, която става първият журналист, който прави връзка между убийствата на Бостънския удушвач. Докато мистериозният убиец отнема все повече и повече животи, Лорета се опитва да продължи своето разследване заедно с колежката си и близка довереница Джийн Кол, но двете се оказват възпрепятствани от бесния сексизъм на времето си. Въпреки това Маклофлин и Кол смело преследват историята на собствен огромен риск, поставяйки собствените си животи в опасност в желанието си да разкрият истината.



Засега те обичам, 18 юли, четвъртък, 21:00 часа. Анна и Томас са двойка, на която ѝ липсва най-важното: любов. Отношенията им са белязани от объркване и липса на отдаденост, но има ли как любовта да оцелее, когато не можеш да жертваш мечтите си заради човека до себе си?


ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Лошите момчета (2022), 6 юли, събота, 21:00 часа. След години, изпълнени с дръзки обири, за които се носят легенди, банда животни, които са изпечени престъпници, най-накрая бива заловена. За да избегнат затвора, нейните членове трябва да осъществят най-сложната измама в живота си досега: да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета. Но се оказва, че никой никога не се е провалял толкова зрелищно в опитите си да бъде добър.



Дневникът на Паулина П., 4 юли, четвъртък, 19:25 часа. Базиран на нейните дневници, филмът проследява приключенията на Паулина П. в училище и у дома, и всички предизвикателства, които преодолява.


Морска искра, 11 юли, четвъртък, 19:20 часа. Рибар умира в Северно море при мистериозни обстоятелства. Хората коментират, че капитанът е виновен. Дъщерята на рибаря - тийнейджърката Лена, обаче подозира, че корабът не е потънал случайно. Никой не й вярва, дори най-добрата ѝ приятелка. Когато Лена зърва огромна сянка, плъзгаща се под морската повърхност, тя е решена да докаже, че огромно непознато морско създание броди из дълбините...

Ела, изпей 2, 27 юли, събота, 21:00 часа. Любимите звезди се завръщат с ново музикално приключение за лечебната сила на музиката. В него Бъстър Муун и приятелите му трябва да убедят затворена рок звезда да се присъедини към тях за откриването на ново шоу.



Лигата на справедливостта и РУБИ: Супергероите и Ловците, втора част, 20 юли, събота, 17:40 часа. След като са успели да избягат от смъртоносен дигитален капан, членовете на Лигата на справедливостта се завръщат в собствения си свят, за да открият, че хищните създания Грим са превзели Земята! За да победят чудовищата, те трябва да извикат новите си приятели отбор Руби на помощ!




ДОКУМЕНТАЛИСТИКА

Призрачни приключения: Хотел "Сесил", 4 юли, четвъртък, 22:55 часа. Десетилетия наред призраци на серийни убийци и самоубийци бродят из хотел „Сесил” в Лос Анджелис, има сведения за дяволопоклоничество и необясними смъртни случаи. За първи път снимачен екип е допуснат в историческата забележителност, за да проведе паранормално разследване от призрачен мащаб.



Истината тържествува: Алекс Джоунс, 11 юли, четвъртък, 23:00 часа. 14 декември, 2012. Двадесет деца и шестима възрастни са убити при трагична стрелба в началното училище „Санди Хук“ в Нютаун, Кънектикът. Същия ден Алекс Джоунс започва да повдига въпроси за истинността на атаката. Документалният филм на отличения с множество награди режисьор Дан Рийд („Четири часа в Капитолия“ от НВО) разглежда драматичните дела за клевета, заведени от две от семействата на жертвите срещу Джоунс и уебсайта му InfoWars. Филмът ни показва колко мащабно може да е влиянието на конспиративно настроените медии и проследява битката на семействата за истина и поемане на отговорност след болезнените години, изпълнени с митове за трагедията, разпространявани от Джоунс и неговите последователи.



Игра на Ренесанс, сезон 1 (3 х 60) 4 юли, четвъртък, 00:20 часа. Добре дошли на Тексаския ренесансов фестивал, най-големият в света. Крал Джордж Кулам, основателят на фестивала, 86-годишен, управлява с желязна ръка от десетилетия, но умът му вече не е толкова остър и той се готви да се пенсионира. Генералният мениджър Джеф Болдуин вярва, че той ще бъде наследникът, но Луи Милячио иска да купи фестивала.

Стивън ван Занд: Апостол, 18 юли, четвъртък, 22:55 часа. Стивън Ван Занд е популярен с ролята си в сериала „Семейство Сопрано“. А сега иконата на Ню Джърси се сдобива с филм портрет с повече подробности за актьора, музикант и активист.



Психиатрично отделение "One South", сезон 1 (2 х 80) от 25 юли, четвъртък, 22:35 часа. Филмът предлага интимен и вдъхновяващ поглед към едно от малкото стационарни отделения в САЩ, което е специализирано в лечението на студенти с проблеми с психичното здраве. Проследяваме пътя от приемане в болница до изписването и проследяваме пациентите по време на лечението им. Филмът показва и работата на специализирания медицински екип, който се бори с ограниченията на здравната система на САЩ.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини