„Ние идваме“: Хасково показа, че няма нужда от „Спаси Хасково“

Местната инициативна група „Спаси Хасково“, която участва в изборите за общински съветници под името „Спаси Хасково“, изпрати позиция след вота на 23 юни. От окончателните резултати стана ясно, че формацията няма да има представител в местния парламент, а след предходните избори на 29 октомври 2023 г. бяха излъчени трима общински съветници от групата. Малко по-късно последва раздор в състава и общинският съветник Мартин Узунов се оттегли и продължи като независим парламентарист. Последва разпускане на Общинския съвет, тъй като съдът касира изборите от преди 8 месеца и вече е избран нов състав. 

Днес от политическата формация изпратиха позиция до медиите във връзка с резултатите от вота вчера:

„Хасково показа, че няма нужда от „Спаси Хасково“. Местната инициативна група „Спаси Хасково“ се обръща към всички свои симпатизанти с благодарност за гласуваното доверие и подкрепа. Резултатите от изборите за общински съветници показаха, че по-голямата част от гражданите на нашата община имат друга визия за управлението на Хасково. Пожелаваме успех на новия Общински съвет“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    Анализатор
    22 -1
    16:52, 24 юни 2024
    Ами разбира се, че разбирането на жителите на град Хасково е далеч по-различно от това на жълтите павета и билборди. Логично да нямат съветник (не, че тези в листата могат да съветват някого за нещо). Препоръчвам да се саморазпуснат!
  • 2
    Хи
    Химена
    15 -1
    17:18, 24 юни 2024
    Ох глъвътъ ма сцепи като ги гледам с пиянката водач. Вие отивате стана .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини