Раздават 8 екшън камери в играта "Опознай Димитровград, за да го обикнеш"

За трета поредна година ОП „Детски и младежки център“ организира опознавателна игра „Опознай Димитровград, за да го обикнеш“. 

След като през 2022 г. децата и младежите посетиха културните институции, а през 2023 г. – паметниците в Димитровград, тази година ще имат възможността да  посетят останалите институции в града – Районен съд, Автогара, ЖП гара, Районна пощенска станция, Храм „Свети Димитър“, Районно управление на МВР, Районна служба  пожарна безопасност и защита на населението, Многопрофилна болница за активно лечение „Света Екатерина“ и Спорна зала „Младост“.

От 1 юли до 30 август, всички желаещи деца /над 7 години/ и младежи могат да получат от сградата на ОП „Детски и младежки център“ книжката ,,Опознай Димитровград, за да го обикнеш - 3“, в която са включени институции в Димитровград. 

Задачата на участниците е да открият къде се намират и да се снимат пред тях. След което да залепят снимката на съответната страница в книжката. След обиколката на всички девет институции, предават книжката със залепените снимки в ОП „Детски и младежки център“. Така участват в томбола с награди –екшън камери, с които ще имат възможност да документират моменти от своя град по време на разходка или спорт. Томболата с награди ще бъде изтеглена от Кмета на община Димитровград по време на  празника на града.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини