Предизвикателството: Тридневното кино приключение с първо издание в Хасково от 5 до 7 юли

Изображение 1 от 5

    Пригответе се за едно вълнуващо тридневно кино приключение в зала „Хасково“ от 05 до 07 юли 2024 г., съобщиха от общинската администрация.

    „Предизвикателството“ е уникална възможност за всеки, който се интересува от света на киното да покаже и развие своя талант. Участниците ще имат възможността да се включат в майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията. Не пропускайте възможността да се учите от най-добрите: Силвия Петкова (актриса), Георги Иванов (сценарист), Кристина Верославова (актриса), Николай Мутафчиев (продуцент, режисьор, актьор) и Николай Урумов (продуцент).

    Майсторските класове ще обхванат различни сфери като: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

    И… това не е всичко! След класове започва истинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да създадат късометражен филм с дължина до 10 минути само за 24 часа. Темата на филма ще бъде изтеглена непосредствено след майсторските класове, добавяйки елемент на вълнение и спонтанност към творческия процес.

    Всеки отбор успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика на официалната прожекция. Отборът победител, избран от менторите, ще спечели голямата награда от 1000 лв. и ще се състезава за националната награда.

    Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“, Община Хасково и Национален филмов център.

    Не пропускайте тази изключителна възможност да се учите от професионалисти и да предизвикате себе си. За повече информация и регистрация, може да посетите: https://www.artefactcreations.eu/bg/copy-of-the-challenge-1

    Телефон за контакти и още информация: 0885133848

    Предизвикателството е и на:

    https://www.instagram.com/thechallenge.bg?igsh=MXFrY2FleDd0Y24xOA%3D%3D&utm_source=qr

    https://www.facebook.com/profile.php?id=61550238677652

    От 5 до 7 юли в Хасково– предизвикайте таланта си и се учете от професионалистите!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини