От изключително значение за поминъка на хората е да се възстанови Узунджовският панаир, обявиха от „Възраждане“

Изображение 1 от 2

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    „От изключително значение е да възстановим Узунджовския панаир. По този начин можем да запазим местния поминък на хората, както и съхранението на вековната традиция, прославяла селото още от времето на Османската империя. Узунджово е било част от Пътя на коприната и е голяма грешка на управляващите през последните 30 години, че не са се възползвали от този исторически извор, с който разполага община Хасково. С възобновяването на историята на селото не само можем да развием туризма в общината, но и ще дадем глътка свеж въздух на хората в селото, като отворим път на местното производство и занаятчийство“ – каза на среща с местните Атанас Кръстев, трети в листата за кандидати за общински съветници от „Възраждане“. Изборите за ново местно самоуправление се насрочиха за 23 юни след указ на Президента.

    Атанас Кръстев e роден в гр. Хасково. Отраснал в село Узунджово. Завършил е Университета за национално и световно стопанство в гр. София - специалност „Предприемачество“.

    Работил е в сферата на дигиталния маркетинг, а по настоящем управлява частен бизнес. Във „Възраждане“ е от 2021 година, като е избран за зам.-председател на местната структура.

    Най-ярката му изява, с която той защитава правдата в държавата и родното Узунджово, е като разбива схема за купуване на гласове в селото.

    „С мен тогава се свърза човек, пряко обвързан с ГЕРБ и ми предложи да работя за него, а необходимата сума, която каза, че му трябва, за да овладее селото беше 30 000 лева.“, припомня си Кръстев.

    Той  категорично отказва и изразява позиция, в която ясно заявява принципите на „Възраждане“, а и своите собствени. След случката, представителите на ГЕРБ са с досъдебни производства и покупко-продажбата на гласове от страна на ГЕРБ е временно спряна.

    На местните избори през 2023 г. той се кандидатира за кмет на селото. Той смята, че Узунджово има от нужда млади и идейни хора, които са готови да работят и да решат наболелите проблеми на жителите, на които никой не е обърнал внимание през последните 30 години.

    Възраждане е с №63 в бюлетината.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини