Хайри Садъков : За ДПС малките населени места и малките земеделски производители са били и ще продължат да бъдат важни

    Кандидатът за член на Европейския парламент Илхан Кючюк, който е съпредседател на партия "Алианс на либералите и демократите за Европа" и заместник председател на партия "Движение за права и свободи" днес посети с. Борино. Заедно с него бяха Денис Инджов, кандидат за член на Европейския парламент, Хайри Садъков водач на листата с кандидати народни представители от ДПС-Смолян, председателят на Областен съвет на ДПС-Смолян д-р Румен Пехливанов, председателят на Областен съвет на МДПС-Смолян арх. Шебан Билянов.
    Те бяха посрещнати от кмета на община Борино Мустафа Караахмед.
    Илхан Кючюк коментира, че в Европарламента се чува гласът на всеки един, без значение колко е голяма страната, която представлява. Той отбеляза, че е много важно в Европейския парламент да се защитават националните каузи. "От нашите представители в Европейския парламент и от всички политици зависи как ще бъдат защитени националните интереси“, подчерта Илхан Кючюк.
    Хайри Садъков припомни, че за ДПС малките населени места и малките земеделски производители са били и ще продължат да бъдат акцент при правенето на политика. Той каза, че е нужно ново начало и изцяло нов подход към земеделието във високопланинските райони. Но това може да се случи само заедно с хората, с малките земеделски производители и фермери. Ние винаги сме заедно с хората и боринци винаги са заедно с ДПС.
    Румен Пехливанов благодари за огромното доверие, което боринци дават на ДПС и призова хората още по-обединени и по-силни да отидат в неделя да гласуват с номер 28 за "Движение за права и свободи".
     
    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини