Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Мадам Уанг носи бял бански костюм и едри бижута, а очите й са скрити зад масивни слънчеви очила. Потребителите отбелязаха, че дизайнерката изглежда много, ама много по-млада от възрастта си и дори най-естествените бръчки и промените, свързани с възрастта, не се виждат на кадрите. Някои са сигурни, че Вера ретушира ​​снимките си, защото на скорошната Met Gala изглеждаше съвсем различно (снимката е най-долу в материала). С "диетата" на звездата, която включва бързо хранене, алкохол и сладкиши, също се предполага, че е невъзможно да изглеждате чак толкова перфектно.

Вера показа на абонатите своята „диета“, като публикува снимка с кутия с понички, червен хайвер и бутилка домашно вино. „Вечна младост? Вероятно имате синдрома на Бенджамин Бътън“, пишат в коментарите.

Преди година феновете на Вера бяха шокирани от неостаряващия й външен вид, когато 73-годишната Уанг публикува снимки по спортно горнище и къси панталони, демонстрирайки стегната си фигура. По това време дизайнерката отбеляза, че нейните тайни против стареене включват „работа, сън, коктейли с водка и минимално излагане на слънце“.

Източник: viewsofia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини