Данни. Цифри. Факти. Отчет и визия от Николай Денков и Асен Василев в Смолян.

„За пръв път присъствам на политическо събитие, на което не слушам свободни съчинения от партиен лидер, а видях данни, цифри, факти и цялостен отчет от бившия премиер Денков и Асен Василев. Чувствам се обнадежден за реформите и посоката на развитие на България, които тези млади хора имат.“ сподели родопчанин след провелото се събитие.

В понеделник Родопския драматичен театър смолянчани се срещнаха с част от лидерите на ПП „Продължаваме Промяната“. В събитието взеха участие акад. Денков и съпредседателя на ПП Асен Василев, както и кандидатите за народни представители начело с Михал Камбарев. Пред множеството присъстващи партийните лидери представиха отчет на свършената работа към момента, статус на текущите проекти и визия за развитие на област Смолян и страната. Гражданите активно задаваха въпроси и получиха конкретни отговори от домакините, подкрепени с данни и факти. В дискусията бяха засегнати още постиженията и предизвикателствата, пред които политиците се изправиха в последните месеци, откровено бяха обсъдени и грешките в управлението и пропуските в действията. Присъстващите в залата конкретизираха проблемите, които срещат и част от тях предложиха и възможни решения.

По време на събитието беше представен и кандидатът за евродепутат Искрен Митев от „Продължаваме Промяната“. Г-н Митев е икономист и политик, Народен представител в XLVII народно събрание, XLVIII народно събрание и XLIX народно събрание. Началното си образование завършва в Бургас. Учи в Английска гимназия в София, след това специалност „Икономика с английски език“ в Стопанския факултет на Софийския университет, специалност „Международен бизнес“ във Финландия и специалност „Предприемачество“ в САЩ. Той е носител на редица престижни награди, сред които: през 2016 г. Митев е отличен в класацията на Forbes "30 под 30", Founder of the Year 2019 в класацията на Central European Startup Awards, през 2020 г., компанията му получава наградата Deloitte Impact Stars. Искрен Митев работи за едно по-добро бъдеще за младото поколение, като участва в менторски програми за развиване на младите предприемачи.

Всички присъстващи в залата се обединиха около важността от това всеки да излезе и да гласува на 9 юни, за да може промяната на област Смолян и България да продължи.

Цялата среща може да гледате на следния линк:https://www.facebook.com/share/v/f2RSbnPx2Vg2iazD/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини