Какво да съблечем на Св. Валентин

Не е необходимо да се забиваш в кухнята и да топиш масло, за да сгорещиш обстановката в спалнята. Или където там обичаш да правиш секс.

Ние имаме по-добра идея – направи по-пикантно бельото си. Не, с подправки няма да стане. Трябват повечко дантели, сатен, тюл, както и малко въображение.

А предстоящият Свети Валентин е само добър повод да обновиш гардероба си.

Ние се поразровихме отново във виртуалното пространство, забранихме на мъжката част от екипа точно сега да гледа порно и ти избрахме няколко топ подаръчета. Те са много секси, направо парят.

Има ги на страницата на Victoria`s Secret (просто добавете .com накрая), както и на fredericks.com и figleaves.com. Особено последните две са просто невероятни.

Животински инстинкти

Разбира се, че не са характерни само за мъжете. Повярвай ни, бельо с животински принтове под деловия ти костюм ще ти вдъхне повече самочувствие в офиса.

А след дълъг работен ден няма нищо по-отпускащо от това да се развихриш и в спалнята с любимия си мъж.

Животинските шарки са актуални и през този сезон, а на него все ще му действат влудяващо.

За птичките и пчеличките

Нали усещаш приятния пролетен полъх? Е, може да са само хормони, но скоро ще се затопли, неизбежно е.

А ти можеш да вкараш слънчеви лъчи с весело прозрачно бельо, при това с нежни къдрици. А, да не пропускаме и страхотната панделка - жълт сатен.

След няколко месеца, когато имаш лек тен, това бельо ще изглежда по нов начин върху теб. Не, че ще се задържи дълго отгоре, но...

Захарни хапки

Според градската легенда заклетите романтици обичат розовото. Ние смятаме, че не само те.

То внушава усещане за нежност и интимност. Ако и материята е ефирен тюл, комбиниран с блестящ сатен, имаш неповторим стил.

Толкова сладко, да ги схрускаш двете розови, симпатични... захаросани бонбончета.

Розови мечти

Това е адски секси. Някак много точно са сложили тези дизайнери розовите панделки върху черната мрежеста материя, която апетитно подчертава формите на тялото.

А и розовото не е твърде сметаново и не се натрапва, точно в наш стил. Пък и в твой, нали?

Цветна енергия

Няма нужда да чакаш цветчета да обсипят всичко наоколо. Започни още сега с цветните детайли - хем са адски предизвикателни, хем игриви.

Нещо синьо

Като летен спомен, нали? Толкова успокояващо и дантелено, че ти се иска да се потопиш в солена вода и тропически страсти.

Някак ти напомня за онзи прекрасен следобед на скалите, когато ти и твоят страхотен приятел... Всеки може да довърши историята сам, нали?

Пагубна страст

Да, с такова бельо после ще трябва да ходиш с поло докато пролет пукне. Защото ще имаш смучки навсякъде, гаранция.

А бордото е толкова агресивно и в същото време внушава опитност (или поне познатите ни мъже така твърдят, де).

Моргана

Ако искаш да играеш на Господарка, това е идеалният сет - стегнат корсет, секси жартиери и черен сатен. Жестока комбинация, безспорно. Ние бихме добавили един камшик, може и чифт белезници.

Сърцебиене

Е, как иначе - бельо без сърчица не може. Особено, ако си падаш по другата крайност - на невинна девица. Колко патетично, а?

Може би обичаш силните мъже... Така със сигурност ще накараш някой да дойде, да те върже и да те завладее...

Класика

Семплото бельо има невероятно предимство - то разкрива точно толкова, колкото поискаш. С други думи - достатъчно да доведе мъжа отсреща до нервен припадък, докато го смъкне и види продължението.

Нежните материи пък са онази подробност, която те превръща в принцеса.

И нали знаеш, че изобщо не се очаква да бъдеш добро момиче?

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини