За Big Brother Family идват по модерному - той, жената и любовницата

"За кастинга на Big Brother ли сте?! "Да, идвам със съпругата, но водя и любовницата, проблем ли е да сме и тримата?!" - този любопитен диалог се проведе още на входа на хотел Радисън, където на 5,6 и 7 февруари се състояха финалните кастинги за Big Brother Family - тези в София.

Дали е шега или реалност, комисията ще разбере около час по-късно, когато тази любопитна компания ще се яви на прослушването. Имайки предвид, че шоуто винаги е разчитало предимно на атракцията обаче, тримата определено имат шанс да са сред избраните двойки, които съвсем скоро ще наблюдаваме на екран. 

Странни типажи обаче определено не липсваха и сред другите явили се кандидати. Сред купа от танцьори, адвокати, водопроводчици, таксиметрови шофьори и актьори ярко се открояваха такива, представили се като... фашисти, порно звездa, идваща директно от снимки в Лондон и дори пръв любимец на Христо Стоичков.

"На ден идват около 200 двойки, желаещи да влязат в Къщата, така че подобни личности вече не ни и правят впечатление. Пикът беше в събота, когато въпреки че обявеният финален час е 8 вечерта, останахме до 11 - просто кандидатите не секваха", разясниха от екипа на Big Brother Family.

Желаещите влизат на групи по 10 двойки, като преди това трябва да удостоверят с документ, че поне имат дете. Бракът явно е отживелица, така че тези, които просто са родители, преобладават. Повечето от тях обаче са и доста нестандартни като двойки.

"Наградата има значение, но и емоциите са важни. Доколко парите са от значение - ами 50 на 50", така отговарят млад мъж и жена, представили се като Сашо и Мария. Доколко това са истинските им имена, не е много ясно - оказва се, че той е от ромски произход, а тя е... кубинка. Смущават се от въпросите, но въпреки това не крият желанието си да са сред избраниците. Имат малко дете и чакат второ. И ако те са интригуващи, то какво да кажем за младо семейство, дошло специално за кастинга от Маями или типична ромска фамилия, завърнала се от гурбет в Сицилия.

Не всички обаче са настроени достатъчно приятелски. Следващата двойка е доста агресивна и категорично отказва да се представи. "Не искаме да ни показват по телевизията", инати се младата жена, въпреки факта, че се представяме като печатна медия и около нея няма нито камери, нито фотоапарати - "Дошли сме за кастинга, а не да ставаме известни". Доста иронично, като се има предвид, че ако стигнат до Къщата, просто няма как да избягат от това.

"Това не е нищо. Сутринта младеж се опита директно да удари шамар на член от комисията заради един от въпросите", признават от екипа. Сред кандидатите има и двойки с голяма разлика във възрастта. "Тя е на 36, аз на 50 години, но въпреки това сме пример за перфектното семейство. Не сме женени, но сме заедно от 15 години и любовта ни е като приказка. А ако ни изберат, това ще е най-големият подарък за юбилея ми", разкрива мъж, представил се като Карол, а приятелката му като Кристина.

Двамата след минути ще се явят пред комисията, която е в познатия си състав - продуцентите Нико Тупарев и Ники Николов и психоложката Ани Владимирова. Другите членове се сменят постоянно, като в събота малко на шега е дошъл да препитва и самият Ники Кънчев. В момента пък в стаичката е не кой да е, а племенницата на небезизвестния Поли Пантев - един от бившите босове на СИК и ВИС 2, който бе разстрелян показано преди години на карибския остров Аруба. И докато за някои, участието е преди всичко за Голямата награда от 200 хиляди, кола и апартамент, то за други е преди всичко интересно преживяване.

Около това се обединиха децата на кандидатите, които лудуваха в детския кът. Те си спретнаха конкурс на тема "Как си представям Къщата на Big Brother". Каква ли ще е тя наистина, след като ще има освен стандартните помещения, още и магазини, заведения и многофункционална зала. Да, Big Brother стартира от скромна къща, премина през самолет, за да нарасне в крайна сметка и до квартал. Колкото до следващото издание, то вероятно ще прерасне и в цял град...

Източник: avtora.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини