В Рудозем искат "легнали полицаи" на улица "Освобождение"

Жители на гр.Рудозем и околните села настояват за обезопасяване на улица "Освобождение" в града. Според тях тя е изключително опасна, като доказателство за това са редицата пътни инциденти, които са се случвали на нея. С подписка преди време хората поискаха поставяне на т.н. "легнали полицаи", които да намалят скоростта на автомобилите по нея. Половин година по-късно обаче институциите, отговарящи за безопасността на улицата, не са предприели никакви мерки. Преди броени дни на въпросната улица, само на около 20 метра от спирката за училищен автобус отново е имало пътно-транспортно произшествие, разказват очевидци в социалните мрежи. За щастие при инцидента няма пострадали.
"Това е направо "смъртоносна отсечка". И онова малко огледало не върши никаква работа. Трябва да има легнали полицаи и от двете страни на отсечката. Добре че няма пострадали хора, както все играят деца пред магазина", е написала Хайрие Терзиева.
 
"За мен наистина е притеснителен този участък, завой. Вчера с ужас видях едно хубаво дете, което караше колело в периметъра почти на двора на къщата им. Мили родители, моля ви сложете си ограда. Никой повече от вас няма да помисли за вас и за това хубаво дете", я допълва Людмила Бояджиева. 
Хората се питат дали трябва да се случи най-страшното, за да се обезопаси най-после улицата. СмолянБГвести ще търси оговор на въпроса.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини