Задържаха иманяр за побой над жена си, издирват мъж за домашно насилие

Два случая на домашно насилие са станали в Хасковска област през изминалите няколко дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В единия случай мъж е задържан в Районното управление в Димитровград с боеприпаси и металдетектор. Призоваването му в управлението станало след жалба от жената, с която живеел в димитровградско село за домашно насилие. В хода на работата с него се изяснило, че в дома му в селото и в Димитровград съхранява металдетектор, 6 газови пистолета, 37 монети, учебна граната без заряд и 8 боеприпаса, различен калибър. Иззети са с протокол. Познайникът на полицията на 37 г. ги е предал доброволно на разследващите по образуваното досъдебно производство. Мярката му на задържане е била до 24 часа.

На 28-и в участъка в Любимец също е имало подаден сигнал за домашно насилие. Жена от близко село се е оплакала от 51-годишен, с който съжителствала на семейни начала. След като й нанесъл удари с кол, той избягал и е в процес на издирване. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини