Райна и Фахрадин са първите победители във VIP Dance

На финала те премериха сили с Боби Турбото и Мария Силвестър

С напрегнато и пищно шоу завърши големият финал на танцувалното предаване VIP Dance по Нова Телевизия, като победители стана отборът на Райна и Фахрадин.

Предаването бе организирано в три кръга, като след всеки кръг отпадаше една от двойките участници. Първи на сцената излязоха фаворитите Йордан Йовчев и Тереза Маринова и представиха едно екстравагантно, и ефектно шоу с помощта на Део и Любо от "Те". За съжаление те бяха и първата двойка, която напусна надпреварата.

В този кръг Боби и Мария вдигнаха публиката на крака с наелектризиращо изпълнение на цигански танци под съпровода на оркестър Карандила.

През цедката на втория кръга не успяха да минат Крум и Симона Пейчева, които представиха огнено танго. За нещастие то не бе достатъчно да спечели сърцата на публиката.

На финала се изправиха едни срещу други Боби и Мария и Райна и Фахрадин. И двете двойки танцуваха върху песента на Queen - Don`t stop me now.

Първи излязоха първи на сцената и изпълниха изключително техничен и професионален джайв. На другия полюс бе танца на Боби и Мария, които заложиха повече на страст и добро настроение.

След последни коментари от гостите в студиото, сред които личаха имената на Кали, ДесиСлава, Гала и Тити Папазов, Райна и Фахрадин бяха обявени за първите победите във VIP Dance с резултат от 58,7% от зрителския вот.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини