Четирима в ареста във връзка с убийството във Велики Преслав

Задържаха четирима души във връзка с убийството на 48-годишен мъж във Велики Преслав, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Шумен.

Със заповед на основание чл. 63, ал.1,т.1 от ЗМВР вчера са задържани четирима младежи – двама 18-годишни, един на 17 години и един на 20 години, всички от Велики Преслав, познати на полицията. Работата по случая продължава.


Около 08,55 часа вчера в оперативната дежурна част на Районно управление на МВР-Велики Преслав е получен сигнал, че в близост до църква "Архангел Михаил" във Велики Преслав зад сградата на старото читалище е намерен труп на мъж без глава. На място са изпратени служители на Областната дирекция на МВР-Шумен и Районно управление-Велики Преслав. 

В хода на проведените първоначални оперативно-издирвателни мероприятия главата е открита в избено помещение на новострояща се сграда, като най-вероятно е пренесена от кучета. Установена е самоличността на мъжа. Това е 48-годишен мъж от Велики Преслав. Извършен е оглед на мястото на произшествието от дежурно следствено-оперативна група и съдебен лекар. Назначена е аутопсия. Образувано е досъдебно производство. Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни мероприятия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини