Близо 800 декларираха доходи за 48 часа чрез „предварително попълнената данъчна декларация“

Близо 800 клиенти на офиса на Националната агенция за приходите в Хасково декларираха доходи само за 48 часа или 2 дни след старта на „предварително попълнената данъчна декларация“, съобщават от Агенцията в областния град.

От там напомнят, че услугата е достъпна за всеки, който има персонален идентификационен код ли квалифициран електронен подпис. „Предварително попълнената данъчна декларация“ е най-лесният и най-бърз начин да се обявят доходите, подлежащи на деклариране пред НАП и съответно на данъците, дължими върху тях“, коментират от офиса в Хасково, тъй като в нея са автоматично заредени данните на лицето, данните на работодателя – платец на дохода и сумите, получени от различни източници: трудови правоотношения, граждански договори, отдаване под наем имоти на юридически лица, получени субсидии от Държавен фонд „Земеделие и други.

Клиентите трябва само да проверят, допълнят или коригират при необходимост данните и след това да подадат декларацията в удобно за тях време и извън работното време на приходната администрация.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Та
    Таксито от Хюстън
    2 -1
    19:09, 10 мар 2022
    От утре вдигат тарифите за такситата , който пътува с такси да внимава т.е да си зареди джоба!!
    • ?
      ?
      0 -1
      09:43, 11 мар 2022
      В Детройт ще вдигат ли и там тарифа?
  • 2
    Пъ
    Пълен смях
    3 0
    11:58, 11 мар 2022
    Заключили сте почти всички коментари под статиите. Толко ли не разбрахте, че хората предпочитаха сайта ви не заради неграмотно неписаните статии, а заради възможностите да се коментира под тях. Убеден съм, че оттук нататък ще имате снижаване на трафика и голям отлив на потребители в сайта.
  • 3
    ВД
    В Детройт
    1 0
    12:25, 11 мар 2022
    Ще вдигат тарифи само за тебе каун!
Последни новини