20-годишен посяга на полицай в Кърджали,разследват го

За хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители, 20-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. На 28 януари около 20 часа бил подаден сигнал, че от тераса на къща в областния град се хвърлят бутилки. Пристигналият екип на РУ-Кърджали установил, че има нарушаване на обществения ред. 20-годишният обитател на жилището се държал агресивно към полицаите, а впоследствие влязъл и във физически сблъсък с единия служител.  По случая е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.2 от Наказателния кодекс за хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта. Разследващ полицай и сектор „Охранителна полиция““ продължават работата по случая.

. Двама са били задържани в РУ-Крумовград за хулигански действия в заведение в града. Инцидентът станал на 29 януари около 3,30 часа. Двама посетители на 38 г. и 41 г. нанесли побой на 27-годишен. Пострадалият бил прегледан в Спешното отделение на кърджалийската болница и освободен за домашно лечение. Проверката е за хулиганство по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Крумовград.

 Проверка за нарушаване на противоепидемични мерки е започната в РУ-Кирково с постановление на Районната прокуратура. 23-годишен жител на село Бенковски не бил установен на посочен от него адрес за изтърпяване на задължителна карантина. Нарушението било констатирано при проверка на служители на РЗИ-Кърджали. Група „Охранителна полиция“ работи по случая с оглед на чл.35

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини