На съд за шофиране на автомобил след употреба на алкохол

С 2,12 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил 53-годишен перничанин.
На 22 януари, в пернишкия кв. „Димова махала“ бил проверен лек автомобил „Опел“ с водач 53-годишен жител на гр. Кюстендил. Алкохолната му проба с дрегер се оказала положителна – 2,12 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч.
Започнато е бързо производство и работата продължава.

Перничанин на съд за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.
На 16 октомври миналата година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил „Пежо“, управляван от 46-годишен перничанин. Алкохолната му проба се оказала положителна – 2, 68 промила в издишания въздух. Отказал кръвна проба за химичен анализ. След проведено разследване е привлечен като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

25-годишна ще отговаря за управление на автомобил без книжка.
На 02 октомври миналата година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил „Сеат Ибиза“ с водач 25-годишна от областния град. Органите на реда установили, че шофира в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление. Привлечена е като обвиняема и работата по случая продължава.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини