Само за ден Смолян влезе в червената зона!От днес учениците от общините Смолян и Чепеларе учат на ротационен принцип

Със заповед на образователното  министерство от днес учениците от общините Смолян и Чепеларе преминават на т.н ротационно обучение, съобщиха от РУО-Смолян. Половината от децата през тази седмица ще учат онлайн, а през следващата седмица ще се върнат в училище на мястото на първите смени. Въртенето на класовете ще продължи до 5.11.2021 година. Това се налага защото  двете общини са влезнали вчера в т.н червена зона за коронавирус. За щастие в училищата болните деца и учители се броят на пръстите на едната ръка.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Го
    Горчилка
    1 0
    17:57, 27 окт 2021
    Ученици в 8 клас, час по физика присъствено ми казват, че 2 на квадрат = 1 и че 60 x 60 = 120.
    Това не е майтап, те така ''решават'' задачите и писмено!!!
    Онлайн обучението е пълен фарс, гавра и трагикомедия! Откакто е започнало през март 2020, та досега, успя да постигне целта си - пълна, всеобща, масова и 100% неграмотност!
    Да не говорим, че отрочетата са същите невъзпитани келеши като родителите, но претенции до небето!
    Онлайн обучение = блеене и зомбиране на телефоните, цял ден слушат чалга, игрички и това е.
    Нищо не става от тези ''ученици''.
    • Ис
      Истината
      0 -1
      18:51, 27 окт 2021
      Ако в 8 клас смятат по този начин, значи не онлайн обучението е виновно, а учителите допуснали въпросните да стигнат до 8 клас, като не могат да решат задача за 4ти. Освен това, никой не е длъжен да налива акъ на някого без другия да положи минимално усилие. Когато си тъп - то е завинаги! По-добре ще е за въпросните да напуснат още сега училище да не се мъчат, щом до сега не са успели да се научат да умножават двуцифрено с двуцифрено проблема е в процесора, не в софтуера!
Последни новини