Стънт шоу и Рок-концерт за меломаните в Димитровград

Водни игри и много рок с участието на хасковската група „White Walkers " и софийската „Sheky" очакват любителите меломани в събота на 28 август от 21.00ч. на басейн "Химик" в Димитровград.

Събитията са част от програмата за Празника на Димитровград, организирани съвместно с рокерите от мото клуб "Викингите". Два часа по-рано, от 19.00ч. от басейн "Химик" ще тръгнат множество мотоциклети, които ще направят Почетна обиколка по основните булеварди в града като поздрав за празника на Димитровград. На събитието се очаква да се включат клубове от цялата страна - Пловдив, Ст.Загора, Ямбол, Лом, Враца, Свиленград, Харманли, Хасково, Сливен, Казанлък и др.

Десетки мотори сред които Harley-Davidson, Honda NTV, ИЖЕ с кош и много други атрактивни за гледане мотори ще пристигнат в Димитровград в събота.

След почетната обиколка рокерите ще паркират мощните возила по бул."Д.Благоев" в отсечката от ул."Ромен Ролан" до кръговото пред Спортна зала където от 19.30ч. ще започне зрелищното „Stunt show" с мото каскади. Едни от най-добрите в страната стънт-райдъри ще правят най-различни, опасни, акробатични и атрактивни номера с големи пистови мотори, АТВ и кола. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    Наско
    0 0
    09:01, 27 авг 2021
    „White Walkers " не са хасковска група
  • 2
    Ал
    Ало
    1 0
    14:50, 27 авг 2021
    Някой е гледал прекалено много игра на тронове " white walkers"

Още новини

Последни новини