В Димитровград дезинфекцират и улици и тротоари

Изображение 1 от 4

    В Димитровград се прави дезинфекция на улици, тротоари, спирки, паркчета и други обществени места, където се събират хора. Въпреки влезлите нови рестрикции от полунощ, че жителите на града нямат право да се разхождат и да се застояват на детски площадки, паркчета, градинки и се препоръчва да останат по домовете си, обществените пространства се подлагат на дезинфекция. Градските паркове имат право да се посещават само от собственици на домашни любимци, на определените за разходка на кучета места, но без да се допуска струпване на хора на едно място.

    Общинска администрация продължава да функционира при засилени санитарно-хигиенни мерки. Има пропускателен режим за центъра за обслужване на граждани и достъп до общинска администрация. На входа се измерва температурата на влизащите граждани и се допускат само такива, които поддържат нормална температура. Поставени са и дезинфектанти за ръце, които са задължителни за влизащите в сградата, с цел да не се разнасят зарази.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Dd
      dd
      6 -6
      19:49, 21 мар 2020
      Сега малко ще си починете ще си видите семейството,имате възможност да произведете нови димитровградчанчета и да си оправите държавата.
    • 2
      00
      0001
      3 -1
      21:30, 21 мар 2020
      Правилно е пропускателен, а не пропусквателен!!!
    • 3
      Ha
      haskovo
      8 -2
      12:50, 22 мар 2020
      Който още има имот на село може да си го нагледа.Бойко ви готви финансова секира,тогава вашите левчета ще стават само за тоалетна хартия.Не че сега струваха нещо.За съжаление извънредното положения няма за цел да ви пази от корона,а да пази ББ от народната любов.
      • Ра
        Радка Накева
        3 -3
        23:25, 22 мар 2020
        Мозъка ти е болен,бе чедо! Що не ходиш да се лекуваш?! Хората са разтревожени до болка,а вие се занимавате с глупости!
    • 4
      Ге
      Георги
      2 -1
      12:52, 23 мар 2020
      Накева изкушаваш ме да кажа нещо защо не си го ........, взе много често да се явяваш и ръсиш глупости наляво и надясно!

      Прав е haskovo , че по този начин имат интерес "меко казано" да заличат дирите на милиарди крадене!
      Като е толкова читав Борисов и голям патриот на който се прави и цитат - "патриот е за свободата душа дава но не своята а ДУШАТА НА НАРОДА !
      Като е толкова смел - този страхливец, защо не свика народното събрание и призове за драстично орязване и намаление на привилегиите и възнагражденията на раздутите държавни общински служители и министерски чиновници и депутати , а всичко да се стоварва на бизнеса и работниците.
      Лесно е така , полицаи , военни , стоп палки и готово , и лакей те като вас да го защитават.
      Нека да направи всичко това за което, аз като граждани на тази държава искаме а нека има контрол ,нека се спазват изискванията НО , всичко с мярка.
    Последни новини