Депутати и младежи от Смолян се събират "на кафе", разказват житейски истории

„НА КАФЕ С НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ“ е новата инициатива на сдружение “Млади изследователи за младежко развитие“, където всеки понеделник през февруари, младежите ще имат възможност в една по-неформална обстановка да проведат разговор с депутатите от област Смолян.

Младите хора от организацията в Смолян искрено благодарят на четиримата депутати от Смолянска област – Садъков, Янкова, д-р Събев и д-р Дариткова за тяхната готовност да проведат срещи с младите доброволци. Народните представители ще споделят своите знания и опит от техния житейски и професионален път. По време на събитието ще разкажат истории на успеха и предизвикателствата, пред които са били изправени. Депутатите ще споделят повече за мечтите и стремежите им в младежка възраст, възможностите за реализация, които са имали, както и изборите, пред които са били изправени и които са взели.

Областният управител Недялко Славов и заместник-кметът Марин Захариев, наскоро също посетиха младежите от Сдружение „Млади изследователи за младежко развитие“ („Young Improvers for Youth Development – YIYD“), чиито център се помещава в сградата на Община Смолян.

В младежката организация се подкрепят младежи в затруднено положение, за да се включат в дейностите ѝ, което е част от приобщаващата роля за младите хора, която си е поставила за развитието на младите хора, извършваща различни обществени дейности с благотворителна, образователна и други цели за израстването на младите хора, като мислещи, отговорни граждани, преследващи мечтите си.

„Ние всячески се стремим да засилим солидарността между младите, като същевременно и се стремим към изграждането на общност на споделена отговорност и взаимна подкрепа. Защото наш приоритет е младежкото включване и овластяване и ние вярваме, че младите хора са не само бъдещето, но и настоящето и заедно с властимащите, можем да станем равноправни партньори при изработване на младежки политики, особено тези засягащи област Смолян.“ – споделят организаторите на събитието.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини