Криминалисти сгащиха група наркопласьори

Петима души са задържани от старозагорските криминалисти за притежание на наркотици, съобщиха от ОДП-Стара Загора.

Първи са арестувани 24-годишният Г.В. и спътничката му 19-годишната Р.И. Те са задържани, след като автомобилът БМВ, с който пътували, бил спрян от полицията.

У Г.В е намерено и иззето хартиено пакетче, съдържащо около 1 грам бяло прахообразно вещество. При направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. От 19-годишната е иззет полиетиленов плик с 4 саморъчно сгънати хартиени пликове, съдържащи около 4 грама бяло прахообразно вещество, също реагиращо на амфетамин.

Пред квартира на същия адрес, ползвана от двете лица, е задържан 21-годишния С.М. от Стара Загора, у когото са открити 26 полиетиленови торбички с марихуана. В района на сградата са задържани и двама купувачи на наркотични вещества. Това са П.В. (25) и К.К. (18). И двамата са от Стара Загора.

В самата квартирата са открити и иззети още 128 полиетиленови плика с общо тегло около 450 грама марихуана.

Иззети са и 61 хартиени плика, сгънати по специален начин и съдържащи бяло прахообразно вещество, две бучки белезникаво вещество и торбичка с бяло прахообразно вещество, реагиращи на амфетамин. В апартамента са открити и 23 сини таблетки с щампа на котка - реагиращи на метаамфетамин, електронна везна и преносим компютър.

Петте лица са задържани за 24 часа.

Г.В. и С.М. са многократно осъждани за умишлени престъпления. Работата по изясняване на престъпната дейност на групата продължава.































Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини