Задържаха убиеца от Осиково, Миков знае и къде е Баретата



Полицията е задържала Манчо Панюков, който уби двете си деца снощи близо до с. Осиково, съобщиха от МВР.

Търсеният от полицията е задържан след щателно претърсване къща по къща в село Скребатно.

След като бе обявен за национално издирване, полицаи от Гоце Дeлчев предприеха щателно претърсване на района, включително и на всички къщи и постройки в селото.

Панюков е открит в къща в покрайнините на селото. Ще бъде отведен в полицейския участък в Гоце Делчев.

Actualno.com напомня, че преди броени часове, от МВР засякоха локализацията на мобилния телефон на Манчо Панюков в района на община Гърмен.

Малко след това вътрешният министър Михаил Миков информира, че самият той няма данни мъжът, убил двете си деца, да е напускал региона. Миков определи случая в с. Осиково като изключително трагичен.

Попитан за приетата днес наредба за заложните къщи, министърът каза, че това са места, които заслужават особено внимание. "Ще бъде добре повече да се работи там", добави Миков.

На въпрос дали има данни къде е обявеният вчера за издирване Златомир Иванов, министър Миков заяви: "имам".


Същевременно критично остава състоянието на Биляна Панюкова, пострадала при инцидента в с. Осиково, при който мъжът й уби двете им деца, а след това подпали къщата, съобщиха от "Пирогов". Жената е с 85 % изгаряния, а не с 60 %, както по-рано съобщиха от болницата.

Критично е състоянието и на Мурад Парапанов на 55 години, който е с 35 % изгаряне.

Останалите пострадали - Малин Караилиев, Емилия Дегьова и Анифе Велева се стабилизират. Това заяви в 12.00 ч. проф. Огнян Хаджийски, шеф на Секцията по изгаряния и пластична хирургия, който лично оперира пострадалите. Четиримата бяха оперирани по-рано днес в болницата.

Утре ще бъде оперирана и петата пострадала - Анифе Велева, на 51 години, която е с 21 % изгаряния.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини