Малките футболисти на ФК "Димитровград" участваха в благотворителен турнир в Пловдив

    Детският отбор на "ФК Димитровград 1947" взе участие в благотворителен турнир в помощ на бащата на футболист от ПФК "Ботев"- Пловдив, който се нуждае от спешно лечение.

     Дарителската кампания за набиране на средства за Цветан Тричков бе подкрепена от малките футболисти, родени през 2006 година. Турнирът бе организиран с подкрепата на  БФС и бе с участието на над 10 отбора от София, Пловдив, Велико Търново, Кърджали и др.

    В рамките на два дни димитровградските състезатели изиграха 5 срещи. Възпитаниците на треньорите Тодор Манев и Диан Динев  претърпяха две загуби, но успяха да се наложат над отборите на "Векта"- Пловдив, "Левски" и ФА"Пловдив".

    Младите попълнения от детската школа на ФК "Димитровград" участват и в Областното първенство – зона Хасково, както и в турнири в Садански, Банско, Дряново, Казанлък, Хасково и др.

    Деца, родени през 2005 и 2006 година тренират в момента в школата под ръководството на Тодор Манев и Диан Динев.От този месец се приемат и попълнения, това са момчета, родени след 2005г година. Тренировките се провеждат на стадион "Миньор" всеки ден след 17 часа. Повече информация - на телефони 0898 / 744 172 и 0884 / 713 997.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Случаен виц

    Последни новини