Млада шофьорка се удари челно в товарен автомобил, шофиран от възрастна жена

Млада шофьорка и възрастна водачка на товарен автомобил, и двете от Смолян, се удариха челно при пътен инцидент, станал вчера сутринта, съобщиха от полицията в Смолян.

Катастрофата е станала около 9.00 часа на пътя Смолян -Соколовци, ранени са трима души. 28 годишната водачка на леката кола „Фолксваген Поло“ К.У. е получила травма на гърдите и носа Пострадала е и 65 годишната С.К., която управлявала товарен автомобил „Ситроен“, собственост на частна фирма е с травма на гърдите. Леки наранявания е получил и 67- годишен пътник от товарния автомобил. Тримата са транспортирани от екип на ЦСМП в МБАЛ "Братан Шукеров" Смолян, където им е оказана медицинска помощ и са освободени за домашно лечение.

Причина за катастрофата е, че на десен завой 28-годишната К.У. загубва контрол върху лекия автомобил и навлиза в лентата за насрещно движение, блъскайки се челно в товарния автомобил. Водачите са използвали обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по закона за движение по пътищата.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини